Kerti ápoló olaj

A biopin kerti ápoló olaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, stb. A magas minőségű… növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést. Favédőszert nem tartalmaz.
Felhasználási terület: kezeletlen, nagynyomáson impregnált és olajozott fák kültéri kezelésére. Nem alkalmas tölgyfára, valamint zártpórusú ill. nem nedvszívó fafelületekre.

Feldolgozás:
az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 oC. Felhordás előtt alaposan fel kell keverni. Vékonyan egyenletesen.

Első kezelés:
A régi lakk és festékrétegeket teljesen el kell távolítani, az elszürkült fafelületeket az egészséges rétegig vissza kell csiszolni. A nagynyomáson impregnált fát 1-2 hónapig ki kell tenni a szabadba és az előforduló sókirakódást  kefével el kell távolítani.

Felújítás:
A fafelületnek megfelelően kell végrehajtani az ápolást és a felújítást. 1-3 réteg kerités ápoló  olajat kell felvinni az elhasználódástól függően.
Színek:
teak
barna
     
        
5 l

termékleírás