Természetes keményviasz
A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez. Száradás után alkalmas élelmiszerekkel való érintkezésre.
Felhasználási terület: beltérben, erős igénybevételnek kitett fafelületek, fapadlók, kezeletlen konyhai munkalapok, kezeletlen parafapadló befejező kezelésére, valamint mázatlan kerámia kezelésére.

Feldolgozás:
az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie; az ásványi felületeknek kémiailag semlegesnek kell lennie. A keményviaszt egy nem szálalódó ronggyal vagy nagyobb felületek esetében tárcsás polírozógéppel visszük fel.

Előkezelés:
biopin természetes keményolajjal vagy biopin alapozó olajjal (padlóknál nem) alapozunk. Száradás után finom csiszolópapírral átcsiszoljuk.

Viaszolt felület elkészítése:
egyszer, vékonyan egyenletesen felhordjuk a keményviaszt, majd 3-6 óra múlva nem szálalódó ronggyal, polírozógéppel vagy padlófényesítővel stb. felpolírozzuk; a felületet eleinte óvatosan terheljük; szükség esetén még egy réteg keményviaszt vigyünk fel.

Ápolása:
enyhén szappanos vízzel, esetenként biopin padlóápolóval tisztítsuk; erős elhasználódás esetén tisztítsuk meg a felületet és egy réteg biopin természetes keményviaszt vigyünk fel.
Színek:
szintelen
szintelen
0,75 l 2,5 l

termékleírás
Living - Lakótér - Természetes keményviasz