Kertifaolaj

A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok. A magas minőségű… növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, és felújítják a régieket. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést. Favédőszert nem tartalmaz.
Felhasználási terület: kezeletlen, nagynyomáson impregnált és olajozott fák kültéri kezelésére. Nem alkalmas tölgyfára, valamint zártpórusú ill. nem nedvszívó fafelületekre.

Feldolgozás:
az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek; A régi lakk és festékrétegeket teljesen el kell távolítani, az elszürkült fafelületeket az egészséges rétegig vissza kell csiszolni. A nagynyomáson impregnált fát 1-2 hónapig ki kell tenni a szabadba és az előforduló sókirakódást  kefével el kell távolítani. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 oC. Vékonyan egyenletesen.

Első kezelés:
a kertifaolajjal kezelt vagy olajozott fa felületekre 1 réteget, nagynyomáson impregnált vagy kezeletlen fa felületére 2 ill. 3 réteget kell felvinni.

Felújítás:
A fafelületnek megfelelően kell végrehajtani az ápolást és a felújítást. 1-3 réteg kertifaolajat kell felvinni az elhasználódástól függően.
Színek:
teak
teak
fenyő
fenyő

2,5 l

termékleírás

Garden - Kert - Kerti-faolaj