Kertibútorolaj
A biopin kertibútorolaj páraszabályozó, speciális olaj növényi összetevőkből. A kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak. A fa mozgása jelentősen csökken. A biopin színtelen kertibútorolaj nem tartalmaz UV-védelem elleni pigmenteket; ha nem akarjuk, hogy szürküljön akkor gyakran kenjük vagy használjunk biopin teak színű kertibútorolajat. Nem tartalmaz biocid hatóanyagot; a puhafa és bükk felületeket nem szabad tartós áztatásnak kitenni.
Felhasználási terület: olajozott kerti bútorok ápolására, alap és befejező kezelésére kemény és puha fa felületekhez.

Első kezelés:
az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek; gyantagazdag és járulékos anyagban gazdag trópusi fákat alkohollal érdemes átdörzsölni biopin növényi hígítóval (narancsolaj); a kertibútorolajat először 2-3 rétegben vékonyan egyenletesen felvisszük; a felesleges olajat 10-15 perc múlva egy nem szöszölődő ronggyal letöröljük majd kiszárítjuk; mattselyem felület eléréséhez még egy réteget felviszünk.

Felújítás:
az időjárástól és a használattól függően kell kezelni a felületet; az elszürkült felületeket finom csiszolópapírral el kell távolítani (220); a zsíros felületeket alkohollal át kell törölni; az erősen nedvszívó vagy lestrapált felületeket egyszer ecsettel vékonyan, egyenletesen átkenjük; 10-15 perc múlva visszatöröljük, majd száradni hagyjuk.
VÁSÁRLÁS
Színek:
szintelen
szintelen
teak
teak
világostölgy
akác(világos tölgy)
    
        
0,75 l

termékleírás
   
Garden - Kert - Kerti-bútorolaj